måndag 9 mars 2015

Längtar...


Vår i luften.
Måndag och en ny vecka i Mars rullar igång dessutom med helt toppen väder med massor med sol. Satt ute på terassen en stund och bara njöt av solen som värmde ansiktet och fick en sån stor längtan efter sommarn. Sol & värme aahhhh....
Njuter av varje stråle just nu, komsi komsi vår och sommar jag väntar...

Passade på att sticka ut på en liten springtur idag, kan ju bara säga att jag hade fullt upp minsann att  "komma ihåg" att springa eftersom jag njöt så av solen hahahahaaa...  konstiga jag.



Jordgubbar = sommar
Mmmm...nam nam det vattnas i munnen redan.
 Inget som slår jordgubbar och de är de första som är de godaste och de 
som är plockade ur eget land givetvis *heh*


 Strandliv & strandlejon
Solbrända ben och myggbett, lekande barn på stranden, nöjda föräldrar och sand mellan tårna i håret ja överallt brukar det ju kladda fast SO WHAT..
Skööönt och helst så skall det ju vara varmt inget  fjuttigt 20+ utan ordentligt med värme finns ingen dag som är för varm för mig. Kan lugnt ändå ta mig en tupplur i solstolen och bara må gott.

  
Terasshäng
Att bara att kasta upp vardagsrumsdörren toffla sig ut med pyjamasen
 på för att starta dagen med några koppar kaffe och några smörgåsar på terassen njuta av den gröna naturen, familjen, morgonbladet och värmen. Alla dagens måltider hålls där om vädret så tillåter och på kvällen njuter man av någon svalkande dryck med gubben (lite tumis tid) sin då ungarna lagt sig och bara njuter av livet.
De ni!!
Saknar inte någon annan efter vår & sommar??


Skydda knoppen snyggt.
 Älskade solhatt ,ett måste att ha på sommarn och gärna en snygg sådan och på vintern hänger de på väggen som en del av inredningen iväntan på nästa sommar..
 Snyggt så!

Doftande blommor i alla regnbågens färger är ett måste.


 I drömmarnas värld
 Färdigt drömt för denna gång tills solen igen bränner på kinderna lika skönt som idag. Men snart kommer ju den i alla fall våren & sommaren. Nu gäller det bara att vänta och njuta av varje framsteg som hör till våren
Nehepp nu blir det lite häng framför teven framför en snyft snyft film
Ha de fiint
Kram
L

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar