måndag 20 januari 2014

Gröna fingrar och typisk måndag

Kukkelikuuu...
Ny vecka nya möjligheter eller??
 Hur har er vecka startat?? 
Min var inte så bra. 
Efter alla morgonsysslor som gick otroligt smärtfritt för en gångs skull, inget tjat osv. 
Vi var i god tid för en gångs skull in med hunden och ungarna i bilen. Vred i nyckeln och vad händer det då...hörs bara ett litet surr från bil skrället *FaaN* . Nån hade glömt att stänga bakluckan så akkun hade gått tom. Ringde min kära far som kom snabbt till hjälp. Första problemet äntligen löst och bilen var igång YES!!! Men inte var det färdigt med överraskningarna ännu nej nej...backluckan skulle ju stängas för att det inte skulle hända igen, och då hade den j'veln frusit fast aaaRRGH!! In och hämta hårtorken och få det också fixat.
 Alla smått försenade och irriterade så kom vi fram till skola och jobb, ÄNTLIGEN!!

Härligt att se alla glada jobba kompisarna och vända dagen till nåt bra trots att många av oss i personalen var sjuka och det blev lite extra jobba jobba. 


Kändes så skönt att komma hem och till ett nystädat sådant. 
Det tändes på lite ljus ,på med mjukis kläderna, på med Emil i Lönneberga till barnen och vi vuxna slängde oss på soffan med varsin en tidning!!

Nappade på Plantagens erbjudande i helgen och hämtade hem en lite större grön växt vad den heter har jag ingen aning om, gillade utseendet och frågade hur den skulle skötas vilket lät lagom lätt (borde ju klara det). Blev ett sånt stort tom rum i vardagsrummet efter att granen åkt ut, så detta var det perfekta lösningen på det. Gillar den massor blev liksom lite mera "hemtrevligt"
 nu gäller det bara att hålla den nya familjemedlemmen i liv också .
 Får se om man har några gröna fingrar =)
 Lycktan i fönstret hittade jag på mellandags rea från Indiska för en liten peng.
 Nu skall det  slappas vidare och se om det kommer nåt skoj ur tv (burkken) ikväll!
Ha de gött
KraM




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar