söndag 4 november 2012

Första jul känslornaHej och hallooo söndag...

Idag har vi haft en riktigt pyssel dag. Medan dottern var med mommo och moffa och lille man sov så blev det en städ spurt för mig och gubben. Finns inget härligare känsla en ett ny städat hem och då den andra partnern får en riktigt kick av att nu banne mig skall jag städa. Det händer inte ofta hemma hos oss, det är överlag jag som sköter städningen och han då bilarna,veden osv. =) 

Efter lite mat och kaffe fick vi hem en glad dotter som kom springandes med pepparkaksdegen i påsen, snabbt in i köket och vips så hade hon plockat fram allt som behövs för ett bak.
 Det roligaste med hela baket tycker hon är att få smaka på degen och att dekorera pepparkakorna och leka bagare. Far i huset blev också inspirerad av att dekorera så nu har även han varit med och fina blev också hans pepparkakor. Nu efter åt njuts det av glögg&pepparkakor och den ljuvliga doften som lämnade efter peppar kaks baket och den satte verkligen i gång jul känslorna. Skulle vilja plocka fram jul stjärnor och lite annat jul pynt. Hur skall jag kunna vänta några veckor till,
 annars lär nog gubben få spader om jag börjar nu=)
Har ni börjat julpynta ännu?? 
Snart blir läggdags för våra två små stjärnor och vi vuxna skall bada bastu och så kommer det bästa med hela söndags kvällen SOLSIDAN =) jippiii

Ha en fin söndag ni där =)

2 kommentarer:

  1. Näj näj, Jonas får no dåndimpen tå... och själv tycker jag att jag ännu int har na jul feelis :/

    SvaraRadera
  2. Jo jag sa till P att jag var sugen på att ta fram lite jul pynt, oh herregud vilket suck det kom. Han sa vänt nu några veckor till =)=) sa si sa sii Lite ljus slingor och vinterprydnader har nog fått komma fram redan. =)

    SvaraRadera