fredag 5 oktober 2012

Lite zbh,glad, lessen och skogens skatter

Rain drops keep falling on my head....
Tur att det är fredag så är man lite gladare i alla fall =) Rensar tartt kanttareller som skall in i frysen mmm.. gotti gott, passlig syssla i regnädret.

Jippi jaj jej.... Zbh grejjerna kom igår, är som ett litet barn på jul. Springer runt i huset som en yr höna och provar ut var jag skall ha den svarta fina hus lyktan, har en tillfällig ljus slinga i den brist på annat. Dynorna hamnade direkt i soffan även dom var super fina, ångrar att jag inte köpte 2 troll slända dynor. De var så fina! Värdinna gåvan var de två svarta ljus stakarna, dom gillade jag mycket.

Ikväll skall det njutas till hundra, till lite god mat, massor med tända ljus och bara mysa med mina hjärtan.
Kikade in till säde här om dagen för att se om mattan hade kommit men nej, ingen matta. Känns som en evig het då man väntar på något. Hem med mig följde en liten sak (vet inte vad de kallas) fylld med snöflingor och har en liten söt rovdjurs familj i sig och lille Lowe fick en liten söt giraff tugg leksak. Han koncentrerar sig hårt på att den skall hållas i handen och sen i munnen med den som allt annat nu för tillfället =) Min lilla skatt!


Mitt i all glädje och piffning inför en mys fredag med familjen, kom min pappa hit på kaffe och berättade att min mamma låg på sjukhuset.
 NEEEJ...Humöret sjönk till botten!
 Min stackars lilla söta älskade mamma hade fått lunginflammation, vatten i lungorna och mådde super dåligt. Hon är på undersökningar nu och hoppas verkligen att inget mer händer, typ inflammation i hjärtsäcken eller nåt. Tänk hur det kan gå, hon har haft hosta och snuva länge precis som många andra har denna års tid. Hon var till läkaren och visade upp sig för två veckor sedan och fick medicin mot sin luftrörs inflammation som det var då, sedan iväg till jobbet bara. Inget sjukledigt där inte! Så gick det som det gick då, Hospital next!!!  Hoppas hoppas att hon kryar på sig snabbt!! 

Nu blir det mat förberedelser här.
Hoppas att alla ni får en mysig fredag kväll!

Kram


7 kommentarer:

 1. Vackra saker passar varsomhelst i ett vackert hem. ;) Den där "snöflingbollen" gillar jag stort. Jag hoppas din mamma kryar på sig snabbt. Ha en riktigt trevlig helg! Kramar <3

  SvaraRadera
 2. Jo jag hoppas det. Den blev genast min favorit =) Ha en trevlig helg ni också =) Kram

  SvaraRadera
 3. Åh, vad glad jag blir då du är nöjd med dina inköp! Men så läser jag vidare om din mamma - inte kul. Hoppas hon tillfrisknar snabbt! Säg till bara om du vill ha nåt mer, nog får man handla efter partyt också! :-)

  SvaraRadera
 4. Nej men du ska hälsa din mamma från mig, hoppas hon kryar på sig snart. Ha faktiskt fundera man nån gång sku ha tagi en hel dag och kommi och hälsa på dig och kanske hinna svänga in och säga hej till din mamma och pappa. Något som jag ännu ler åt och aldrig kommer att glöm är när vi åkte till stan med din pappa och mamma och bensin tog slut så vi måsta skuff bilen till Jet stationen... *haha* Synd då e ska va så långt mellan Bergö och Singsby :(

  SvaraRadera
 5. P. jo jag var super nöjd med alla mina inköp. Absolut, jag tar nog kontakt snart igen;)
  A: Jo skall hälsa =) hoppas det jag också. Mirelle grät i säkert en halv timme efter att hon fick höra att mommo va pipi =( Det låter bra,du och jag en hel dag, me like! Goda/ roliga minnen som värmer hjärtat och ger ett gott skratt är best, mera såna=)=) Alltför långt, varför flyttade du dit??!! ;);)

  SvaraRadera
 6. Så många fina saker från Zbh, kan förstå att du vill beställa mera... :) Äsch, tråkigt med din mamma. Hoppas hon snabbt kryar på sig!

  SvaraRadera
 7. Dom har massor med fint skulle vilja ha massor, men lite i gången =).

  SvaraRadera