lördag 29 september 2012

Bling bling


Är så himla glad och på gott humör idag.
 Kanske det är på grund av de fina köpen som jag gjorde vid Cannelle interior idag,
 inte vet jag glad annars bara. =)
 Vimsade och på i deras lagerbutik och funderade/planerade i huvudet om hur vinden skall bli och hur jag skall ändra om här nere då alla bitar äntligen faller på plats. Gillar förändring, jag kan absolut inte sitta och se på att allt ser lika dant ut hela tiden. 
Det skall flyttas, fixas,pysslas och möbleras, sånt gillar jag kanske är lite rastlös??!! =) 
Det blev en mycket behövlig smyckes låda i fin fint silver tyg med motiv på. Hittills har mina smycken legat huller om buller i lådan och jag har aldrig hittat det jag velat ha, men nu var det slut på det för nu är det tip top. Bort med det gamla från vardagsrums bordet och in med nya, en silver bubbha som blev instängd i glaskupan *stackarn* och fina nya ljuskoppar allt lite orientaliskt tema.

 Like it a lot, it's me!

Kram


Tog lite foton på annat ögongodis som fanns i lagerbutiken. 
Tyckte att lampan uppe till vänster var så häftig.

4 kommentarer:

 1. Härligt att få lite ordning. Har också ett smyckeskrin, men av nån anledning brukar hälften ligga utanför i mer eller mindre ordnade högar... ;-)

  Hoppas helgen varit fin!

  SvaraRadera
 2. Jo helgen var super! Gissar att det kommer att gå så här också med tiden, men hoppas att det hålls. Igår hade dottern placerat alla sina Hello kitty smycken där också =)Så nu rums det inget mer dit. Måste väl köpa en egen till henne snart =)

  SvaraRadera
 3. Ol-la-laaa! Va fint skrin du hitta! Perfekt för allt bling-bling! :)
  Tack för hälsningen inne hos mig!

  SvaraRadera
 4. jo absolut gillar den jätte mycket =) Hittade massor med nya smycken som jag inte kom ihåg att jag hade helst, bra så! =)

  SvaraRadera