söndag 23 september 2012

Icke picke pöö... vilken matta???

 Hjälp mig snälla ni....=)
 Vilken matta skall jag välja till vårt vardagsrum.
 Alla är de stora och fina och i samma  prisklass. Vill ha i svart och vitt,stor skall den vara men vilken av dessa skönheter passar best i vårt vardagsrum??? svårt sånt här. Har vimsat runt i lilla Vasa men där hittar jag inget i rätt storlek eller färg, whyyy?!
 Hur svårt kan det vara att hitta den perfekta mattan som passar just i vårt kaotiska hem =)
AArrrghhh...

6 kommentarer:

 1. Jag skulle välja antingen den randiga eller den längst ner till höger, men håller ändå mera på den längst ner till höger. ;)

  SvaraRadera
 2. Eftersom ni ser ut att ha väldigt mörkt golv skulle jag välja en ljus matta, annars försvinner den lite. Så de två till vänster går bort. Av de två till häger gillar jag den mönstrade bäst, inte den randiga alltså.

  SvaraRadera
 3. Har funderat lite samma, fy det är svårt det här med mattor dessutom när de skall beställas via nätet.Hmmmm....

  SvaraRadera
 4. Jag tänker på samma sätt som Anna-Lena. Då ni har ganska mörkt golv så passar det kanske bättre med en ljusare matta. Den nere till höger passar röstar jag för, skulle golvet vara ljusare skulle min röst gå till den uppe till vänster. Lycka till med valet :)

  SvaraRadera
 5. varifrån e den randiga? den tyckt ja va finast? :)

  SvaraRadera
 6. Fick glada nyheter, de skulle ta in båda av mina favorit mattor så då får jag både välja, känna och beundra vilken som passar oss best. Mattorna som de tar in var den ena uppe till vänster och den andra nere till höger. Den uppe till vänster är lite min favorit och fick höra att den inte är så mörk som den ser ut på bilden =). Den svart vit randiga mattan finns på carpet vista, gillade nog den också men tror att det vita inte hålls så länge vitt med de tre fyrbenta rackaren och barnen =)

  SvaraRadera