lördag 22 september 2012

Hallloo där


ÅÅÅh saknat er, bloggen hela cyber världen. Detta kan man verkligen kalla ofrivillig bloggpaus. Vår dator har gått sönder, så nu är den på service.
 Hoppas hoppas att den går att fixa annars blir det att köpa en ny dator. 
Hade så behov av att blogga idag så jag for iväg till mina föräldrar och tog med mig hem deras dator. Så nu skall det bloggas, läsas hela denna långa reginga lördag.
Har hänt en hel del dessa veckor pappa i huset har haft pappaledigt i 2 veckor, Lowe har haft feber/höstblåsor för första gången. Vi har även varit och övernattat till våra goda vänner som har för en tid sedan flyttat in i deras nya hem. De hade det såå fint, konstigt hur det kan kännas som om andra har det finare än vad man själv har det, denna gång kändes det så =) nytt, vitt , personligt ja riktigt super fint.  Vi hade en riktigt mysig  "hemma"kväll till god mat,vin och mycket skratt och givetvis lite shopping blev det i lilla Närpes. Hittade nya gardiner till vardagsrummet och tänk er de är inte vita. Garderna är av märket svanefors och har lite flurr uppe i kanterna eller vad man nu kallar det och är helt förälskad i den puder rosa färgen. Hela vardagsrummet blev lite mörkare men sååå mysigt, byter sittplats och beundrar mina gardiner från olika vinklar, oj det där lät lite fånigt men det är sant =) Lite bilder till er såklart och mera kommer det, har juh gjort en himla massa här hemma under denna ofrivilliga bloggpaus. Här i veckan hade jag Zbh party , skulle ha kunnat shoppa nästan allt som hon hade plockat fram på borden och boll lyktan som jag såg mest fram emot var ju slutsåld, typiskt. Men det skulle komma in mera av den, så en sån har jag på önskelistan. Men inga problem det fanns massor med annat fint =) Det blev lite dynvar och en svart huslykta. (bilder senare då grejjerna kommit)
 Tack för visningen Petra =) !
Mammas lilla Lowe som blev nu hela 4 månader gammal, ååh tiden rinner iväg. Tog bild på skatten då han var sjuk och hade ansiktet fullt med blåsor *stackarn* Han var så trött, grinig och bara grät, inte alls som han brukade vara. Men nu har lilla killen blivit sig själv igen pigg och glad ett riktigt charmtroll.
Ha en skön lördag kväll alla ni!

6 kommentarer:

 1. Oj,det fotot där han skrattar tänkt jag me samma på Thomas,han liknar ju Thomas :) Stackars liten då med höstblåsor. Fina gardiner å, när sku du ha lite tid för mig då, sku va kul ti kom och häls på er :)

  SvaraRadera
 2. Tack själv!! Kul att du gillade grejerna! Och visst ska vi fixa en "boll" när säljstoppet är över! :-) Hoppas datorn hittar hem igen snart!

  SvaraRadera
 3. A: Thomas?? första som säger det, de brukar säga att han liknar pappa sin mycket som liten. Måste hitta en tom lucka för dig också min vän =) <3 jo han var så sjuk av alla blåsor inte kul.
  P: jo gillade absolut. Låter bra, väntar redan på bollen.

  SvaraRadera
 4. Har såå väntat på inlägg :) Är ny läsare, hann bara hitta bloggen så blev det slut på inlägg:)

  SvaraRadera
 5. Hej! kul med ny läsare =) Nej va synd. Hoppas att datorn blir fixad snart, så då kommer det mera inlägg =) Har lånat en dator så några inlägg kommer det de närmaste dagarna =)

  SvaraRadera
 6. Även jag tycker att din ofrivilliga bloggpaus varit alltför lång. ;)

  Tusen tack för alla vackra ord, men du vet ju å andra sidan vad vi tycker då vi är hos er. ;D

  Roligt att du är nöjd med gardinerna, de verkar stortrivas där de hänger, så fina. Och så fint det blev sedan ni möblerat om, det gillar jag stort.

  Vet du, igår var jag in till butiken där du köpte gardinerna, jag beställda inte gardiner i tyget som vi två såg på utan bestämde mig för stjärntyg i vitt och svart istället, det jag visade åt dig, hon ägarinnan ska sy upp panelgardiner till arbetsrummet. Så nu är jag nöjd. :)

  Annars har jag träffat tjejen från den andra butiken, flaggardinerna har anlänt ifall du fortfarande är intresserad.

  Hälsa alla dina <3 från oss!
  Höstkramar i massor! :)

  SvaraRadera