tisdag 28 augusti 2012

Stjärnor i huvudet

Underbara Prima tisdag.
Idag var jag och barnen och handlade måsten till vår höst garderob. Fattar inte hur en 6-åring nöter så mycket på sina kläder, tycker att jag inte gör annat än köper leggings, strumpor m.m. varje vecka hittar man nya hål i kläderna *morr* 
Dagens bästa var nog då både jag och dottern handlade likadana mössor från mamaGo, vi är så nöjda.  Har lite pippi på stjärnor om ni inte märkt det redan =)
Till mig själv blev det nya jeans från H&M ännu en sak som jag blev glad över. Brukar aldrig hitta jeans som sitter perfekt och dessutom bekväma.  Känner mig nöjd och gl'a denna tisdag, nu dags för Robinson och Hollywood fruarna. 
Natti natti...

2 kommentarer:

  1. Vilken söt bild av er :) Här har vi samma problem, 5-åringen nöter kläder i sådan takt att jag knappt hinner köpa nytt! Först tänkte jag att det beror på golvet i huset men då borde ju rimligtvis 3-åringens kläder gå sönder också och de gör de inte... Finfina mössor också! Tack för din fina kommentar inne hos mig :)

    SvaraRadera
  2. Tack =) förstår verkligen inte hur hon nöter så mycket på kläderna, men det sägs juh att barn in den åldern nöter massor och pojkar är värre,ooohh jag har det framför mig ännu =) Gillade mössorna super mycket och sköna är dom. =)

    SvaraRadera