lördag 25 augusti 2012

Villavslutning

Lördag och vill avslutning... 

Idag kommer våra kära vänner hit och övernattar, vi ses sällan men då vi ses så har vi det alltid lika skoj. Håller på att förbereder kvällens mat och dukning, P tänder ljus och ställer till lite mys pys. Gården, terassen skall lysa upp av alla marchaller, ljus, lyktor och sen  senare på kvällen blir det att ställa till med raket skjutningen. Ser så fram emot denna kväll.  


Efter all butiks springandet igår och jag som glömde hälften av det som jag skulle ha, men det fixade det sig. In i bilen och iväg till Gårdsbutiken Quriosa, nog är det tur att man bor nära =) Hittade allt som jag skulle ha och lite till. Kom hem med en alldeles underbar bordsduk som passade perfekt hemma hos oss. 
Nu fattas det bara gästerna!
 Kippis på er och hoppas att ni alla har en bra vill avslutning =)

8 kommentarer:

  1. vilken fin duk :) o fin på bordet :) trevli villa avslutning

    SvaraRadera
  2. Tack =) hoppas att ni också har en bra kväll!

    SvaraRadera
  3. Så mysigt ni ser ut att ha haft det! Vädret var ju faktiskt helt ok också men nu är nog sommaren slut för denna gång...

    SvaraRadera
  4. Tusen tack för allting gumman, vi hade superskoj. Detta skall vi absolut göra om snart! Sköt om er, kramar i massor och mängder! <3

    SvaraRadera
  5. Tack själv för att ni kom, det var kul. Absolut, snart ses vi igen =) Kram

    SvaraRadera
  6. Jo vi hade det riktigt kul =)Vädret var bra men lite kyligt blev det senare på kvällen brrr...sommaren är nog slut =( Var envisa och satt där ute ändå.=)

    SvaraRadera
  7. Jättesnygg duk! Är det en vaxduk eller är den i tyg?

    SvaraRadera
  8. Tack! Gillar den mer för varje dag =. Den är i tyg =)

    SvaraRadera