tisdag 14 februari 2012

Valentine's Day

Ha en bra alla hjärtans dag allihopa!!!
Hemma hos oss brukar vi inte fira alla hjärtans dag mera än att säga "glad alla hjärtans dag till varandra" typ =) och skicka och komma ihåg goda vänner.

Oj mamma, vad älskar moster N.
På dotterns dagis firade de vän dagen idag, de fick ta med sig en gäst. M valde att ta med sig sin kära moster/gudmor, hon var så lycklig och stolt. På dagiset hade de en liten sång konsär för gästerna och efter det blev det kaffe/saft och tårta *sött*. Själv låg jag och sov hela dagen, hade feber och en fruktansvärd huvudvärk dagen till ära. Vilket inte alls var kul, men tröstade mig istället med att dottern hade en super dag. Dagens bästa vän för mig var den nya natt skjortan från Gant, min nya favorit den är såå skön.


Pytteliten..

Tog några bilder på kläderna som jag hittade till lilla prinsen förra veckan.
Blev så nöjd över det söta stickade dräkten och den lilla mössan och tofflorna som jag hittade på kapphal förra veckan. De var dessutom -50% , ibland har man tur.

Ha en bra dag
Kram

4 kommentarer:

 1. Söta kläder :)

  SvaraRadera
 2. Mena du nati paiton min?? heheee..Jo är super nöjd med dem, di va just min stil på bebbe kläder. Nu måst ja hitta en snygg babysitter, för tösens gamla är mindre fin. Är kanske lite kräsen =) ska du byta blogg jag som just satt mig som följare på bloggen din =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jepp va trodd tö, babyklädren? Klart e va natipaiton ;) Joo, igen. papper.fi och jag e int riktigt kompisar nå mera nu.

   Radera
 3. Har du alls någon blogg mera??var i såna fall?? =)

  SvaraRadera