lördag 19 oktober 2013

Lördags mys


 Home sweet home

Känns så otroligt skönt att vara hemma. Slapp hem från sjukhuset igår, allting gick bra men nog var man juh ganska krasslig efter operation och mådde otroligt dåligt *usch då* nästan lite så man skäms på nåt sätt, men nu är det över och är så himla glad över att jag slapp hem på samma dag. Det där med att slappna av och sova på sjukhuset är inte alls min grej. Kunde inte göra det då barnen föddes och inte nu heller. Men väl hemkommen  la jag mig direkt på soffan och blev upp passad av gubben med lite ätbart och sedan sovde jag resten av kvällen och mådde fin fint. Nu idag mår jag prima bara lite ömt runt operations såren.
 Känns så skönt nu när det är över!
Nu sätter jag tankarna på nåt roligare, nämligen lampfunderingar och inredningen till vinden!



 Bloggdag

 Ligger i soffan och kikar på en massa fina bloggar och blir så inspirerad och på samma gång beundras av det underbara solskenet som sipprar in i vårt vardagsrum denna lördag. Passade på och klickade lite bilder på den andra delen av vardagsrummet och visst kliar det i fingerspetsarna skulle så vilja fixa och pyssla här hemma. 
 Men blir nog bara att kika in hos er andra bloggare och beundra allt det fina =)

Hoppas ni har en fin lördag!
Kram




2 kommentarer:

  1. Jag har också fingerkli just nu! Skulle vilja göra massor här hemma, bland annat färdigställa de rum som ännu inte är riktigt hundra.... Skönt i alla fall att höra att din op gick bra, och att du är på benen igen. Vi ses ju snart!

    SvaraRadera
  2. känns som man villa ha så otroligt mycket just nu men men lite i gången =) Jo allt gick prima, nu gäller det bara att bli i skick igen. Jo absolut snart ses vi, väntar redan vad kul det skall bli!

    SvaraRadera