lördag 24 augusti 2013

Sneak peak!





































Hej lördag!

Trapphus.

Nu äntligen funkade det att ladda upp lite bilder, kan inte fatta hur det kan vara så krångligt  ibland.

Nu skall ni få en liten sneak peak på övrevåningen, bilderna kan vara lite suddiga då några är tagna på kvällen och med telefonen. Men hoppas att ni får en liten uppfattning på det hela i alla fall =)
  Trapp uppgången är ganska enkel inget extra lull lull, väggarna är tapetserade med glasfiber tapet och sedan målade. Slitstarkt och enkelt att hålla rent, då man har små klottiga fingrar som brukar vara i farten här hemma så är det bra att kunna torka bort. Lamporna gillar jag massor, småa och söta och med ett super fint sken. 
Super happy!





Allrum....

 Samma väggmaterial fortsätter ut i övre våningens allrum. Kan tyckas enligt många att det är väldigt vitt men vill ha det så. Lugn bas och så kan man leka med färger på gardiner och andra textiler om man så vill. Golven i övre våningens alla rum blir samma, precis som på nedre våningen dvs. mörkt laminat golv. 
I detta rum skulle jag vilja ha något stort spektakel till lampa nåt som syns och gärna nån typ av korg lampa. 
Ja vi får se vad det blir =)







Vårt sovrum...

Fick en tapet med stort mönster på.  Det var lite kärlek vid första ögonkasten då jag hittade denna, det var precis det jag sökte. Stort mönster, vit bas, mönster i grått med lite "glitter" i . Det skall ju vara lite bling bling här och där =)
 Två väggar med denna tapet och de två andra väggarna blev vita. Super nöjd blev jag och nu i helgen skall rummet få ett vitt vackert panel tak...ojojoj kan inte vänta längre känns det som =)





Girls room...

Tjejigt till 100% är det inne i detta rum, det var så hon ville ha det. Tapet valet har inte jag fått vara med och påverka på nått sätt, det ville hon göra själv. Så det blev som damen ville! Rosa "glitter tapet" på två av väggarna och en mönster på de andra två väggarna. Gillar alla små vackra pippifåglarna och de vackra små guldiga detaljerna som finns på tapeten. Möblerna ville hon ha i vitt och ett super stort skrivbord var det finns gott om rum för pyssel och annat skoj!


Boy's room...
 Här inne skall vår lilleman  bo! I detta rum har jag då fått påverka tapet valet till 100% . Ett väldigt vitt rum med en mönster tapet som heter djuriket och den kommer från duro. Hittade den på Gårdsbutiken Quriosa. Rummet ser kanske en aning tråkigt ut just nu och väldigt färglöst. Men ville även här att basen skulle var lugn och sedan kommer det ju en himla massa leksaker med alla regnbågens färger.  Men nåt roligt spektagel skulle jag även vilja hitta på i detta rum =) 

Det var den sneak peaken! Hoppas att ni gillar det ni ser. Tror att nästa gång ni ser bilder från övre våningen så är det klart =)=) Så himla kul!

Nu iväg och jobba lite grann denna fina lördag !
Ha det best!
Kram

4 kommentarer:

  1. Åhhhhh va kul att se, sååå fint det kommer bli.:-)

    Kram & ha en trevlig söndag
    Susanne

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo vi får hoppas det. Att det börjar se ut som bilden jag har i huvudet =)=)
      Kram

      Radera
  2. Så fint det kommer bli! :D

    SvaraRadera