fredag 19 juli 2013

Underbara resa







Efter en helt underbar resa i Umeå med gubben har man landat i verkligheten här hemma igen. Två halvgalna hundar och två busiga ungar och vardagslivet rullar och på som vanligt igen men med många fina minnen från vår lilla resa, väntar redan på vårt nästa besök till umeå. 
Hittade massor i inredningsväg och massor med kläder skulle ha kunnat shoppa massor massor. Vi bodde på hotell avenyn som låg riktigt i centrum, nära till allt. Solen sken, vi åt gott, drack gott och skrattade massor vet inte när vi har haft så kul sist.
Det värmer hjärtat nu då jag tänker tillbaka på resan.
Shoppingen med gubben gick ovanligt bra han klagade inte en enda gång. bara han fick stanna och pausa på en öl då och då så var han nöjd =) Man blir törstig av att shoppa ;)




Huller om buller bland alla dynor....
 En till kudde till kuddsamlingen och en stor sådan hittades på Indiska. Kudden blev väldigt omtyckt av barnen direkt.
Ris lampor fick följa med hem från Åhlens de är så fina gillar gillar! Tvekade lite grann först om var jag skulle hänga dem men som alltid så hittar man nog nåt ställe...

 Har mera att visa er ännu men det får bli till en annan gång, nu skall ja kasta mig i soffan och läsa nyaste nya Plaza tidningen så länge lillen sover.

(psst. idag har gubben och hans bror börjat tapetsera på övre våningen,
jee äntligen det ser så fint ut *happy happy*
 Ha d gött 
Kram





6 kommentarer:

  1. Roligt att ni haft en fin resa. Välkommen hem igen.

    SvaraRadera
  2. Så härligt med en liten resa! Kan vara skönt att komma iväg och bara ha tid för varann..och lite shopping :P
    Ha nu en fin helg!
    Kram på dig

    SvaraRadera
  3. Var har du hittat de snygga vita lamporna? :)

    SvaraRadera
  4. Absolut det gjorde super att komma bort från hemma knutarna lite grann och med huvud fyllt massor med nya ider och inspiration. Farligt! =)

    SvaraRadera