tisdag 14 maj 2013

Da toilett



        Ny vecka och nya möjligheter... hej tisdag kväll!!
Hoppas att alla mammor där ute har haft en riktigt fin mors dag. Själv fick man kaffe och tårta på sängen, lite fina presenter av barnen fick jag och en blombukett av gubben.

Har gjort en liten uppdatering inne på dasset lite nytt på golvet och lite nya hand dukar, allt för en liten liten peng. De gråa handukarna hittade jag på hemtex i en rea hylla. Gillar fransarna och färgen massor. Ångrar nu varför jag inte köpte fler en 3 st och i olika färger men så är det då man plötsligen drabbas av snålheten =) Lite krims krams finns i form av värmeljus och just nu två små liljor. Visst kan man ha lite snitt blommor på dasset why not?? jag gillar....








Tiimari leverar... 
det trodde/väntade jag mig verkligen inte. Var in dit för att hämta lite pyssel saker till damen vår och vad hittar man bredvid kassan i en rea korg?? En riktigt cool lite passligt udda matta i läder lite sådär grå/brun till färgen. PERFECT...hela 2€ kostade den, om kvaliteten på mattan vet jag inget det visar sig. Den håller vad den håller. Ibland kan man fixa upp nått för en lite peng vilket gör både plånboken
 glad och gubben ;) Den nyare looken gillar jag också..













Ni som känner mig eller följt bloggen så vet att jag älskar bling bling inget skillt märke eller så men silver och färger nåt som syns lite och gärna inte allt för dyrt eftersom jag gillar att förnya smyckes lådan ganska så ofta. Framme på silverfatet står de som är mina favoriter just nu , och de som jag har på mig såklart =) 

Har nog fastnat lite extra för stjärnor och framför allt för peace märken, 
looovveee them!!








 Har länge haft ångest om vilka kremer som passar min hud best och vilken foundation som är best för mig. Så  nu slog jag till det blev Lumene för hela slanten. Men favoriten bland tub gänget blev den nya omtalade CC Color correcting Cream 6 in 1 Den var perfekt. Lett att applicera och resultatet var super, så den rekommenderar jag till er. Själv har jag bland hy med en hel del fräknar och en aning röda kinder och den täcker sådär lagom passligt som jag villa ha det =)

Nu skall jag kika en stund på Eurovision song contest semifinal 1 före jag går och sussar.
Natti natt
Kram/Linda



6 kommentarer:

  1. Jag älskar också att göra sådana fynd. 2 euro för mattan är ju nästan gratis, speciellt då den är riktigt snygg! Fint har ni det!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gratis är bra. ;) ibland kan fyndar man :) tack snälla du !!

      Radera
  2. Liknar vår toalett väldigt mycket, vi har samma möblemang förutom det höga skåpet. Älskar den där serien, så fin och rejäl.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fin och rejäl är den absolut det var därför vi fastnade för den :) va kul !! Gillargillar ikea!

      Radera
  3. Så snyggt så snyggt! ;) Sanja

    SvaraRadera