torsdag 11 april 2013

Tidsbrist...



Halii halloo..hur mår ni?? Allt bra med er??

Det är mycket nu känns det som, tiden vill inte räcka till bloggen just nu. Inte alls kul men så är det nu. Vi har haft äran att ha hem far i huset i snart två veckor, vi har jobbat hårt med vinden från morgon till kväll. Det känns i kroppen och nedre våningen ser ut som om det har varit en tornado där, men men så är det nu snart snart har vi alla våra egna rum och jag har nåt mera att inreda och pyssla med ;)) Nu är hela vinden äntligen färdigspacklad så nu skall det städas och grundmålas och troligen nästa helg börjar vi tapetsera JEEEE äntligen. Har varit med gubben och kollat på tapeter här i veckan och vi har hittat våra favoriter, men insåg ganska snabbt att budgeten vi satt på tapeterna spricker, fy va dyrt. Alla vi gillade var så dyra och de som var i ok prisklass var inte alls snygga, Så det blir de lite dyrare då, känns inte ok att sätta upp såna som inte känns helt rätt,man får väll helt enkelt snåla in med något annat...

De små har just somnat och vi vuxna njuter av lugnet en stund, myser i soffan med lilla Alma voffsen vår som också är trött. Hoppas på att det skulle komma nån bra film ikväll att somna till =)
Ha det bra alla ni!!!
Kram

( Kanske jag hinner med ett litet inlägg snart igen.)


1 kommentar:

  1. Som sagt jag känner igen mig...man vill mer än vad tiden räcker till. Ska bli kul o se bilder från renoveringen..du har väl tagit före och efter bilder ;) Hoppas du får en fin helg!
    Kram Marina

    SvaraRadera