måndag 4 februari 2013

Trollslända

Kukkelikuu mysiga måndag...
Det blev väll en helt ok start på denna vecka.
Startade dagen med en morgonpromenad, det var så skönt och lilla killen var så glad över att få åka pulka. Sedan hem och njuta till en varm kopp kaffe och fick dessutom sedan en liten energi kick varifrån den kom vet jag inte  =)=) utnyttjade den till städning, tycker att jag inte gör nåt annat. Lilla bebben har börjat "åla" sig fram och hinner ÖVERALLT, ved korgen är en stor favorit just nu (inte för mamma =O )  så hemma hos oss är damsugaren i hård användning just nu =).Älskar trollsländor ....
 Hittade häromdagen en super fin vår kudde med en stor vacker trollsläda på, måste ju bara köpa den kunde inte hålla mig :) Passade dyn samlingen min perfekt tyckte jag. Kör fortfarande på den svart vita linjen känner mig så bekväm med den. Få se om det blir några större färg klickar i årets vår inredning. Är lite nyfiken på korall färgen som syns lite över allt just nu, men jag vet inte får se. Vad tycker ni om korall färgen??
 Som det känns nu så inte, nöjer mig med vackra och färg granna snitt
 blommor och andra växter som hör till våren. 
Nu dags för lite vanilj glass mums..
 Ha en fin fin måndag alla bloggisar!
 Kram


6 kommentarer:

 1. Jättefint!
  Jag gillar också svart/vitt med liiite naturtoner också..:))
  Korall är jag också lite sugen på att ta in..som du sa syns de lite här & där nu till våren så det kommer säkert smyga sig in lite här hemma om jag känner mig själv rätt..;))

  Trevlig kväll
  Kram Susanne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! Jo det är snyggt och nåt som inte åtminstone jag tröttnar på så snabbt =)=)Samma här! Tror nog att det kommer att smyga in lite korall här hemma hos oss också fast det känns bra som det är nu =)=)
   Hade tänkt mig lite korall i badrummet eventuell! Får se =)
   Ha det best!
   Kram

   Radera
 2. Fin dyna! har inte ännu bestämt mig blir de trollslägor eller fjärillar hos oss..., men för tillfälle tror jag att det blir trollsländor, men får se...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Själv tänkte jag blanda både fjärilar och trollsländor =) kunde inte bestämma mig för vilken så det blir båda =)=) Ha det bra!

   Radera
 3. Ooooh! Du har också den snygga slände-kudden!! :D

  SvaraRadera
 4. Vart är kudden köpt? :)
  Mvh Malin

  SvaraRadera