måndag 15 oktober 2012

Hemmaliv


Efter all regn så blev det en fin söndag utan en endaste regn droppe, underbart! Det blev en heldag ute i skogen gubben fällde träd, jag drog bort ris, lillen sovde i vagnen och dottern klättrade och gjorde allt och lite till. Det märktes på kvällen att vi hade varit där ute HELA dagen, de tog typ 5 minuter så somnade barnen =) Trötta små söta skatter och vi föräldrar var också trötta men slappade i soffan framför tv:n till en bra film.
Vackra vädret fortsatte. Känns så skönt då höst solen tittar fram då och då, humöret hålls på topp precis som idag denna vackra måndag. Bestämde mig idag att påbörja den berömda garderobs städningen, fy vad det tar emot. Det skall göras så är det bara hjälper inte annat. Inte kul då man öppnar dörrarna och allt bara ramlar ut, man får juh panik. Startade städningen men fortsättning följer i morgon istället, skulle börja men då ringde kära syster och hennes dotter, så det blev kaffe rep istället (jeee). Harmligt hade så väntat på städningen *NOT* =)=) det finns en morgondag.
  Tände just på lite ljus och insåg att OMG vad ljus det har gått åt sig, tror att det är rekord i år. Men vad gör det med lite överkonsumtion av ljus. Är nog en riktig ljus nisse inte en endaste kväll att det inte skulle brinna ett ljus i nåt hörn, och dofta skall det =)Åååh njuter så mycket av att vara hemma, tar dagen som den kommer, städar, fixar, bakar, elda i *vedahällon* m.m.jo en riktig hemma fru. Vill inte helst tänka på den dagen då jobbet kallar *usch* fast jag vet att den dagen kommer. Men nu skall jag pyssla och fixa lite kvällsmat till familjen i favvo skålen från ib Laursen hinner bara diska den så är den åter i användning. I love butterflies, 
vackert för ögat!!
Ha en bra start på veckan ni däär!!

2 kommentarer:

  1. Du har all rätt att njuta, så njuuut. <3

    SvaraRadera
  2. Jo njuter till max, de är juh små bara en gång. =)

    SvaraRadera