fredag 15 juni 2012

To do listan är lååång...


Älskar blommor som doftar massor.....


Älsklingen fixar och planterar.

Äntligen här igen. Har varit ganska fullt upp sedan lilleman kom till världen och sen då ja äntligen skulle blogg så var internet ur funktion *suck*. Men nu funkar allt som det ska igen, skönt. 
Vi har haft massor med program de senaste veckorna. Grävmaskinen var här och fixade det sista runt huset och vi har krattat och fixat, sådde gräsmattan förra veckan och nu ser man små grästrån som sticker upp. Blev en stor förändring på gården efter allt grävjobb. På samma gång planterade vi små träd som kom mellan utebelysningen så nu fattas det bara en eletriker och att montera ihop lamporna så är det klart.

 Igår hade vi det försenade 6års kalaset för vår älskade dotter och nu sitter hon nöjd och glad och leker med alla nya leksaker. Det blev 3 veckor för senat men ibland måste man eftersom lille man var så liten då ännu så var jag så rädd att han skulle få magsjukan så var på gång då. Men det gick juh bra såhär. Tiden går fort alltför snabbt idag blir vår söta pojke 1 månad gammal.

Mitt i allt blöjbyte, krattande och kalasandet tog jag en efterlängtad tur till säde för att se på  
vackra ting och hitta något smått.
 Hem med mig kom en söt vas från riviera maison och söta pannlappar från green gate. 
Älskar att ha lite rosa och blommigt i hemmet på sommaren, det piggar upp det hela och hör till sommaren. Har massor som jag borde få gjort här inne det har varit längst nere på to do listan för tillfället, vill ändra om och piffa till det lite grann sy nya gardiner m.m. massor som måste fixas inför det kommande dopet som troligen blir i början på augusti. Jag och gubben försöker pyssla ihop namn till killen något som faller oss båda i smaken. Det skall var lite speciellt men även något gammalt.

Nu skall jag njuta till doften av ljuvliga pioner och syrener och dricka en kopp kaffe så länge prinsen sover. Har en skön fredag allihopa!
kramLilla hjärtat 1 månad gammal.

5 kommentarer:

 1. Vad roligt med en uppdatering!! :) Det händer mycket hos er nu... Lilla hjärtat är så ljuvligt underbar att man nästan går sönder. Vår kille blir tio månader nu och det känns väääääldigt länge sedan han var sådär liten, haha...

  SvaraRadera
 2. Hej!jo det blev en alltför lång paus denna gång, men så kan det gå ibland =) jo han blir pussad massor av alla nära o kära så han börjar väll nog tröttna på det snart men inte vi ;) tiden går för snabbt tänkte idag att herregud om ett år skall dottern börja skolan ojoj =)

  SvaraRadera
 3. Han e no så söööt :) Tycker jag sku behöv börj få en dos av er nu, bara jag sku ta me i kragan och få instuva ungarna i bilen så ska vi no kom ut :)

  SvaraRadera
 4. Jo lill prinsin =) He e no bara ti kom då ni har tid =) sko va jätte kul.

  SvaraRadera
 5. Oj oj så söt han e!!! Ni har mycket på G med utearbete, namnval osv. Skön fortsättning på sommaren :)

  SvaraRadera