måndag 30 april 2012

ValborgBaloooons... 
i  olika färger sött och kul att leka till det lite grann och dessutom väldigt omtyckt av vår prinsessa och färgerna på det lilla extra såsom blommor och ljus går i ljus rosa. Älskar att använda av den färgen till våren och givetvis andra pastell färger både som små inslag i inredningen och på kläder.

 Det var lite extra lyx dag idag. En stolt dotter cyklade  iväg på sin maskerad med sin nya klänning och sin pappa som hade ledigt idag. Eftersom mamma ser ut som en ballong själv sådär passligt till vappen så har jag inte varit så mycket till cykel sällskap. Själv passade vi föräldrar på att fara och handla på tumis till butiken och förbereda inför kvällen och morgondagen. Väl hem komna blev det vappen pynt och munk bakning. I mårgon blir det torgbesök och att beundra alla de gamla fina bilarna.

 Ha en en skön valborgs allihopa!!!

2 kommentarer:

  1. duktiga du som fixat egna munkar, det har jag aldrig testat själv även om jag gillar att baka :) Hoppas ni haft en fin 1:a maj!

    SvaraRadera
  2. Tack!är faktiskt nöjd över munkarna, de blev super goda. Jag och gubben gjorde samarbete, han friterade och jag vände dem i socker osv. Det var inte så svårt som jag trodde. Testa de är lätt att laga, tänkte att de skulle vara ganska passande till barnkalas =)

    SvaraRadera