lördag 25 februari 2012

Mys lördag & renbäddat
Typiskt då man har ledig dag och man skulle få sova länge, men NEPP för då vaknar man kl.7.30. Så då blev det lite lyxigare morgonmål med levande ljus och sen lämnade jag ungen och gubben hemma och for iväg på lite shopping. Kändes ganska skönt med en tidig väckning, nu då jag tänker på det efteråt.
Tycker att jag alltid har brist på nåt i skåpen bla. leggings, fina tunikor, strumpor, bh:n och sängkläder. Men nu var det fixat. Denna gång blev det bh:n och en tunika från seppälä, supersköna leggings från kappahl, sängkläder i satin från Hemtex på -40%, fina kläder till tösen och en tröja till gubben. Everybody was happy!
Paketet från h&m anlände i veckan med de fina påslakanen. Verkade att vara av helt ok kvalitet, smart med knappar i ena änden så att man slipper att täcket rasar ur påslakanet. Tänk vad glad man kan bli då man hittat de man sökt och dessutom då en stor del av det var på rea.
=) Tonight I will sleep like a princess!!

Nu blir det att slappa i soffan och mysa till tända ljus och en bra film.
Hoppas att tösen somnar snabbt ikväll, hon borde vara trött efter kvällens kalasande åtminstone är hennes föräldrar det. =)
Ännu en gång ett stort grattis till min systers son som fyllde hela 12år. GRATTIS!!


Trevlig kväll till er!!
Kram/Linda


1 kommentar:

  1. Känns igen det där med att sakna basplagg. Då jag får vintersemester 26 mars ska det bära av på shopping, tack för tipset :-)

    SvaraRadera