tisdag 23 augusti 2011

Dofta dofta

Nu skulle parfym förrådet verkligen behöva få sig en uppdatering, Har två parfymflaskor kvar med en liten skvätt i *icke bra* Men vilken parfym skulle man satsa på denna gång??? något nytt, kraftigt och mycket god doft och en fin flaska. Det skulle inte sitta så illa =)
Gillar parfymer som har stark doft
mmmmm...
Tips?
??

4 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Den där Donna Karen gröna äppelparfymen röstar jag EJ på, har haft den själv i skåpet flera år och den tog aldrig slut p.g.a den helt enkelt inte doftade god. Men CK, Mexx och Lacoste är istället riktigt suveräna. :)

    SvaraRadera
  3. Bra att veta =) är ganska förtjust i den svarta flaskan med guld blommorna till kork. Jag tror att det var den ja testade sist i stan. Måste ta en shopping dag snart då man har lönedag =) CK/ Lacoste är ofta ett säkert o trygg val =)O jag vill att det skall vara en stark doft =)=)=)

    SvaraRadera
  4. Vi tycker och tänker allt lika vi, hehe. Ja likar oxå starka dofter och det stämmer att CK/Lacoste och såna kända märken alltid är säkra och trygga val. På sistone har jag förälskat mig i olika Mexx dofter, de har bra utbud och de kostar inte en förmögenhet heller. ;)

    SvaraRadera