måndag 22 augusti 2011

8 år tillsammans

Idag 22.8.2011 är det 8 år sedan jag och älsklingen träffades.
På dessa 8 år har vi hunnit med en hel del. Efter att vi sällskapat 1 år så förlovade vi oss jag var då 18 år och han var 24 år.
Två år senare var jag klar med studierna och väntade vårt första barn. 26.05.2006 föddes det en liten tös, 3280 gram 47cm lång.
Unga och stolta föräldrar jag var då 20år och han var 26 år. 1½ år senare på började vi vårt största projekt tillsammans , (planerande av det gemensamma hus bygget).
Dröm huset hittade vi ganska snabbt, det blev ett carolina från Teri hus (villa carolina) ½ år senare kom huset, det kom i Augusti 2008 , det var då arbetet började =)
Vi flyttade in i vår dröm hus i november 2009 men har fort farande en hel del kvar att göra både på utsidan och insidan. Men det tar sig.
I vårt nya hem snurrar tankarna runt om hur vi vill inreda det och vi var ganska snabbt överens om stilen.
Dessa händelse rika 8 år har gått väldigt snabbt. Hoppas att hela familjen ska snart få njuta av att ha allting färdigt och att göra något annat en att bygga och kanske få baby nr. 2 "lillasyster" som det tjatas om =) Och många många fina fina år till.

Loooove you gubben......
3 kommentarer:

  1. Grattisar i mängder och massor! :) Ja tänk så härligt livet kan vara, livet blir helt enkelt till det man gör det till. <3

    SvaraRadera
  2. Tackar! Tycker att dessa år har gått super fort. Hoppas att vi snart blir färdiga med allt så att man kan börja njuta på riktigt hela familjen tillsammans<3 <3

    SvaraRadera
  3. Den dagen kommer nog också, men så småningkom kommer ni att komma på något nytt projekt. ;) <3

    SvaraRadera