söndag 6 mars 2011

Sportlov
Skönt med sport lov. Roligt har det varit. Jag inledde sportlovet att åka med dottern på lite shopping och var och besökte Säde då de hade öppning av den nya butiken, fyndade något smått och gått förstås.
Annars har vi tagit det ganska lugnt. Onsdag var ja på ett Rpv pass med grannen, och som alltid känns det otroligt skönt efteråt.
Snabbt hem och städa lite grann och baka en hel del, för på torsdag var det dags för party lite. Det var super kul med party lite och trevligt då det kom så pass många som det gjorde, tusen tack till er. Som värdinna fick jag välja en gåva, så det blev två ljusstakar i fattigmans silver.

Fredag var en ganska tråkig dag, herrn i huset satt som fast klistrad framför tv då det kom skidåkning. Hade lust att kasta ut hela tv:n. Så ja och dottern åkte iväg till klädbutiken för att fördriva tiden lite grann.Vi fyndade en hel del både till mor och dotter. Några av fynden var ett jätte sött stickad pannband som hade en söt blomma på sidan och en stickad ljusrosa kofta och ett par söta stickade strumpor från Kappalh. Allt för endast 16 eur, Inte illa.

Igår var vi på kalas hos syter yster, hennes son fyllde år. Missade kalaset sist då Mirelle fick feber. Som om tur blev det ett kalas nummer två, så vi också kunde vara med och gratta födelsedagsbarnet.

Fick även reda på att det kommer i April att vara en inredningsmässa i Helsingfors. Frågade av syster om hon ville följa med hoppas det, skulle vara jätte kul att åka dit. Vill få lite mer inspiration inför våren och lite nya inrednings ider till övre våningen.

Sista dagen till ära så blir det pulkåkning och pic nic, det är ett sånt underbart väder ute.

Ha en skön söndag, och tack till alla tusen besökare =)

1 kommentar:

  1. ni har också haft ett superbt sportlov märker jag :) I morgon är det då tillbaka till vardagen som gäller! Snygg klänning du hade hittat :)

    SvaraRadera