söndag 27 februari 2011

Ute på vift

Vilken helg, fredagen började med att jag fick åka och hämta dottern från dagis för hon hade fått feber, så det blev en lugn fredag. Lördagen startade vi med lite lyxigare morgonmål så att vi skulle orka åka iväg på lite shopping jag och sambon. Mirelle blev över lycklig då hon fick vara med mormor och morfar.
Vi var och besökte för första gången inredningsbutiken Villa 31 som ligger i Malax.Litet och sött var det. Vi var ute efter att hitta vägglampor till trapphuset men de var slut, vilken otur.

Har länge tyckt att det ser lite tomt ut ovanför vedspisen i köket så gullet köpte en jätte fin takställning med krokar som vi satte upp ovanför , men det fastnade även något annat smått och gott i handen. Som det alltid gör =)
Efter en stunds shopping blev vi otroligt hungriga och svängde in till pizzerian var vi träffade på sambons kusin med familj, det var säkert 5år sedan sist.
Mätta och belåtna på väg hem fick jag gubben övertalad att svänga in till gårds butiken Quriosa (favoriten). Var ja hittade en liten äggkorg och en hängande värme ljuskopp i fattigmans silver som skulle få sin plats i den nya tak ställningen i köket.Det blev en jätte lyckad dag ute på vift.

Idag blir det nog att ta det lite lugnare och njuta av lite godare mat än vanligt. Ha en skön söndag allihopa =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar