måndag 9 februari 2015

På kvällskvisten...


Helgen kom och gick i raser fart, som alltid. Vilken tur att man har ledig måndag så blir den ju lite längre i alla fall *sköönt*
Inget skilt har gjorts denna helg förutom att man har varit omringad av de närmaste och käraste och bara tagit dagen som den kommit.

Lediga måndagen drogs igång med en lång och slö morgon med kaffekoppen i handen och en liten söting under den andra armen, så satt vi i soffan i några timmar och hade inte bråttom någonstans alls.
Ända tills...


 Mmmm... loppis
Jag fick en ide om att det vore skoj med lite loppis idag. Sagt och gjort, på med kläderna och in i bilen och vi styrde kosan mot suvi kirppis.

Många fina fynd blev det men inga onödiga, börjar gilla det här med loppis allt mera.
 Känslan att komma hem med en kasse som kostat en 20€ och i den har man ett par nästan oanvända sorel vinterstövlar till dottern,  2st krusiga silver indiska burkar , jeans till sonen och en liten farm med massor med olika ljud och djur. Alla nöjda och glada... 
 


Snabbt iväg hem för att njuta av en kopp kaffe med en god vän och hennes lille skrutt som kom på besök.  Blev nästan lite baby sjuk men nej det räcker nog gott och väl med mina två busar eller tre om man räknar med gubben heh.

Dags att kura in sig i filten en stund och njuta av nyste nya Hus & Hem och inspireras av alla vackra hem .  Helt perfekt sätt att varva ner på efter en toppen fartfylld dag men på samma gång ladda om för i morgon är det jobbdags whohoooo... eller så int.

Natti natt dröm sött...
Kram 
L

2 kommentarer:

  1. Kul att fynda på loppis och mysigt med inredningstidning som avkoppling. Kram Suss

    SvaraRadera
  2. Jess så himla kull att fynda nåt fint för en liten peng =) Kram

    SvaraRadera