torsdag 25 september 2014

Bara en liten want to have lista


   Ny look till hallen !?!

   Lite höst fint till hallen skulle juh inte sitta helt fel. Skulle behövas en snygg matta helst i plast och då skulle ju denna grå blå mönstrade mattan från cozyroom inte sitta helt fel. (Man hittar även produkter från cozyroom hos House by F)
 Lite nya lyktor (från zbh) till trapp huset skulle öka mys känslan och för säkerhetens skull så tänkte jag investera i enjoy candles. Tryggt och säkert. hoppas att de är lika bra som alla säger. 
Någon som har testat?nöjda? 
Lite snygga korgar från tine k att hänga på väggen skulle ju sitta som en smäck, dessa skönheter hittar man hos homenord Klicka HÄR!!. Dessa skulle vara toppen för typ hundarnas koppel som alltid ligger längs golvet hos oss.
 Lite grönt skulle sitta fint, ett fikonträd till exempel. Sedan masssooor med ljus och gärna doft ljus Love it och rejält skall det dofta inga fjuttiga dofter här inte. Köpte hem ett doftljus från indiska här om dagen och det doftar verkligen gotteli gott i hela huset och brinner länge ca. 50-60 timmar. 
Helt toppen!

BBrrr för hösten, kallt och ruggit.
HUr är det med er?? Allt bra?
 Här känner jag att förkylningen smyger sig på sakta men säkert, lite ont i halsen och allmänt trött och seg har man varit de senaste dagarna. 
Just nu degar jag under filten och har dryckit några alldeles för många te koppar. lite tända ljus och eld i brasan och så det bästa med hösten så klart är att få dra på sig sticka strumpporna mmmm... fossingarna mår så gott så.

 Hej och håå snart är det helg, underbart!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar