onsdag 1 augusti 2012

Toilett

Välkommen Augusti.
 Vad göra idag??? Jo pyssla i hemmet, det finns väll inget bättre. Så nu var det toaletten som fick sig en liten uppdatering med snygga hand dukar från Grand design och en alldeles ljuvlig handtvål som doftar mmmmm...
 Allt är från Ilse's i Böle, ett litet tips till er som behöver nåt eller annars bara vill ha nåt nytt till hemmet så har hon nu -20% på allting och en hel del dynor på -50% och massor med annat 
smått och gott som är vackert för ögat. 
Har själv alltid dåligt med hand dukar och mera behövs det, köpte sist från minimani och de är redan helt loppu slut alltså ingen vidare kvalitet där inte.Ibland stämmer det inte alls att billigt är bra.
Nu blir det kaffe tajm för mig så länge lillen vilar.
Ha en trevlig fortsatt onsdag =)

2 kommentarer:

  1. Jag hade missat det här inlägget, men nu måste jag ju skriva vilken otroligt fin toalett ni har! Ikea? Är det den serie (flåren?) som inte tillverkas mera? SÅ fint hursomhelst!

    SvaraRadera
  2. Tack =) jo det är flåren serien. Vi har nog varit super nöjda med den,det blir nog mera ikea inredning upp till vinden också =). Kollade på svedbergs inredningar och många andra men prislappen var åtminstone det dubbla.

    SvaraRadera