tisdag 14 augusti 2012

Dopet

God morgon på er!

12.8.2012
 Gav vi vår älskade son namnet Lowe.





Allting gick super bra på dopet han var så duktig, han sov i en av sina faddrars famn under hela dop tillfället. All stress och piff som man hade före var egentligen helt i onödan men det blir väll ingen fest utan lite stress. Men nu är det klart och det känns riktigt skönt. Serveringen och all organisering av allt gick riktigt bra. Vi familjen och gästerna hade det trevligt tillsammans och vädret var med oss så vi kunde sitta ute och njuta av värmen, så bättre kunde det inte gått. 
Nu efter dopet får jag börja fixa om i skåpen så vi får plats med alla fina dop gåvor som Lowe fick. En av de vackra gåvorna som han fick var ett litet svart skåp i svart som skall vara i hans nya rum då det blir klart men tillsvidare får den stå här.
Ha en bra fortsatt tisdag alla ni =)

4 kommentarer:

  1. Vad roligt att dopet gick bra, man är ju alltid lite nervös inför den dagen :) Fint namn och snyggt skåp!

    SvaraRadera
  2. Jo på söndags morgonen var jag nog så nervös så huh huh men då gästerna for så märktes det inte helst att man städat ;) Vi hade så svårt med namn (flicknamn är lättare)och vi ville ha nåt som inte alla har så då blev det Lowe =)

    SvaraRadera
  3. Ni har verkligen kommit på ett underbart vackert namn till lillen, man blir ju tårögd. <3

    SvaraRadera
  4. <3 Jo det tog länge före vi kom på namnet men när vi hörde det så sa det KLICK! =)=)Tyckte att det lät så sött och så är det ovanligt.

    SvaraRadera