måndag 30 juli 2012

Terras nr.2
JIppi jaj jej känns så skönt nu har vi terasserna på båda sidorna av klara, äntligen får jag börja piffa till och inreda där ute på riktigt bara jag hittar det jag vill ha. Nu har vi bara locket kvar till altanen som skall färdigställas . Blir väll att börja på med det nu i veckan bara vädret till låter. 
Vi är riktiga terass människor så då skall det vara många och gärna stora för det finns inget värre än en då det är trångt.  Känner mig ganska nöjd med allt som vi redan har hunnit med denna sommar och ännu finns det tid kvar att jobba. Gräsytorna är klara, rund stenar utplockade runt huset och ved förrådet fick sig ett tegeltak och mera hinner vi med. =) jobben tar aldrig slut.
Hem ljuva hem

4 kommentarer:

 1. Vad snyggt det ser ut att bli och hurtiga har ni varit!!

  SvaraRadera
 2. Jo är riktigt nöjd själv också men man har nog känd i kropp och muskler efter allt jobb skärskillt efter stenplockningen =)Bra träning! Är riktigt överraskad vad vi hunnit med och ändå har hunnit njuta av de få varma dagarna.=)

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Utemöblemanget kommer från Hobby-Hall, men det ser ut att vara slutsålt nu för jag hittar inte det på hemsidan längre. Köpte det på rea för någon vecka sen.

  SvaraRadera
 4. Äsch då, typiskt när man ser nåt som man gillar =)

  SvaraRadera