torsdag 19 juli 2012

Morning...

Efter att ha sökt den sjuttons usb kabeln så hittade jag den nu på ett hemligt ställe i dotterns leklåda *morr* undrar om hon gömt den med mening. Men nu är jag här igen. 
Har tagit massor med bilder under dessa veckor både inomhus och utomhus. Har möblerat om i vardagsrummet och konstaterar att det är otroligt svårt. Det är den stora nackdelen med att ha stora och många fönster men vi ville juh ha det, ett ljust hem med stora fina fönster. Men allt får man inte.
 Vi försöker fixa mera utrymme för gästerna till lillens dop och att ha så mycket som möjligt klart både inne och ute. 
Vi har nu äntligen alla gräsytor klara, grusgångar m.m Ved förrådet fick sig ett tak och nu byggs det terass nr.2 som också snart är klart. Skönt när bitarna börjar falla på plats här hemma. Nu iväg och plocka lite jordgubbar, har plockat ca 30 liter bara på några dagar sedan skall vi  iväg på den efterlängtade resan till St.Michel. 
Ha en skön torsdag allihopa!!
Kram


4 kommentarer:

  1. Här kan man också hitta sina tillhörigheter i någon av döttrarnas lådor... Sköt att kabeln hittades i alla fall :) Hoppas ni får en trevlig resa!

    SvaraRadera
  2. Jo här hittar man allt i damens lådor allt från mammas smink till usb kabel och telefon =) Fick som svar. Mamma det är onödigt att blogga =) du kan juh leka mera med mig istället.=)=)

    SvaraRadera
  3. Åh, vill bara se mera bilder fårn ert hem! Ser så fint ut!

    SvaraRadera
  4. Tack! =) mera bilder kommer det snart bara jag skulle orka städa ;)städning och sommar är en dålig kombination, då jag inte vill vara inne utan bara njuta av vad sommaren har att ge.

    SvaraRadera