fredag 6 april 2012

Happy easter 2012



Tropisk chokladtårta

12-14 portioner




Långfredagen.... den är nog lång den, tror jag i alla fall. (Mirelle 5år)

Har haft ett litet upp behåll i bloggandet, vet inte varför har varit trött och hängig på sista tiden det är väll graviditeten som tar på. Nu har man snart nått v.35 och det börjar verkligen kännas som att nu få det räcka. Man sover dåligt det trycker på m.m. ja det gör lite av varje, denna graviditet känns helt annorlunda än då jag väntade dottern. Ingen graviditet är lik den andra, eller vad de brukar säga. Men får bita ihop den sista tiden och tänka på det positiva som kommer utav det istället, de e snart över 5 veckor kvar och 3v. om det går som med dottern.

Men nu är det juh påsk så då ska man vara glad och ha det roligt. Har påskstädat i en vecka för att städa allt på en dag så orkar jag inte för tillfället men har juh en söt sambo som passar upp mig med lite allt möjligt. På inrednings fronten har det som vanligt ändrats lite grann har möblerat om och tagit in mera av färgen svart på t.ex. lampskärmar, spegeln i vardagsrummet, ljus och den ljuvliga svartvit prickiga vaxduken i köket. Är riktigt nöjd med den lilla förändringen (mera bilder senare) Älskar spegeln från Pb home som jag fick av min mamma. Hon vet vad dottern gillar =)

Från och med måndag har lill tösen börjat vara två halvdagar i veckan på dagis, hon var så nöjd att bara få vara. Så då pappan i huset kommit hem från jobbet så har vi flickor gått med nattlinnen på ännu *skönt* Men riktigt lata har vi inte varit, vi har påskpyntat en hel del. I år blev det lite påskgräs, tuppar, vide kissor, pärlhyacinter massor med tulpaner i olika färger och det viktigaste av allt PÅSKGODIS I MÄNGDER!! I mårgon blir det tidigt väckning så att man hinner med allt, det skall ätas påskmorgonmål och dottern skall målas och fixas då hon skall vara påskkärring. Tips till er om något gått till påsken eller när som helst är den goa tropiska påsk chokladtårtan mmmm... (recept finns under bilden chokladtårta)

Glad påsk till er alla....

Kram/Linda

3 kommentarer: