tisdag 13 september 2011

Helgen som varit

Den måste jag bara ha....
Liten ostbricka...

Kräftskiva

Grönväxt i hall....

Tisdag redan, det var juh just fredag känns det som. Tycker att helgen gick super fort med så är det då man har roligt. Vi började helgen med att åka in till stan för att köpa lite material till terassen som vi håller på att bygga. Så nu får det verkligen sluta regna, det rengnar hela tiden och flera dagar i streck man blir juh deppad med detta =( Vi har lite kvar att göra på utsidan ännu före vintern kommer terassen skall vara färdig och ute belysningen skall på sin plats och såklart skall terasserna vinter/höst dekoreras med kransar och annat smått och gått. Men för att uppfylla detta så vill vi ha FINT väder.
(bilder kommer senare)

Fredagen till ära så blev det bastubad och några glas vitt vin till ostbricka *mums* det var länge sedan vi hade ostbricka sist.
På lördag var vi på kräftskiva hos våra goda vänner. Vi hade super kul, det var ett tag sen vi var på kräftskiva sist. Enda negativa var väll att det brukar bli en aning för många mat snapsar. Men pigga och glada nästa mårgon som vi var =) för då skulle  det fortsättas på terrass bygget.

För en gång skull så har man haft en riktigt bra start på arbetsveckan, det har varit massor med humor och skoj vilket alltid gör jobbet trevligare. Skratta bör man annars dör man =) Fast man hade tidiga väckningar så har man haft en hel del energi kvar och hunnit med en hel del efter jobbet. Storstädat och inhandlat lite grön växter till hall/hjälpkök och så den fick den varma och goa burberry filten fick komma fram, det känns ganska skönt med höst myspys.
Ha en trevlig tisdag

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar