onsdag 23 februari 2011

AjAjaaaj

Har nu 2 gånger i veckan i 4 veckors tid varit på olika träningspass som zumba, spinning och bodypump m.m. Igår var jag på bodypump för andra gången men på ett lite längre pass med lite mera tyngder, oj fy usch vad det kändes skönt efter åt men känns mindre skönt idag är så otroligt sjuk i låren, armarna ja överallt. Hoppas verkligen på att det känns bättre i morgon för då blir det zumba (favoriten). Trivs verkligen med att gå till gymmet varje vecka och min stora älskling är den infraröda bastun den är alltför underbar. Trodde att den var ett skämt, men det visar resultat om man går regelbundet i den. En sån skulle man ha hemma.

På fredag blir att fara på kalas till min systers son som fyller år, stora killen. Åren går alltför fort, tänk att min lilla baby fyller 5år i maj, tyckte att vi nyss kom hem från bb. Hon planerar och funderar för fullt då hon för första gången skall få ha barnkalas, blir väll nog rosa på rosa och massor med prinsessor. Sött..

1 kommentar:

  1. Ja du Linda, åren bara knallar iväg, men det är väl så det ska vara. :) Du är duktig som har börjat träna, även jag skulle vilja/behöva men känner inte alls för med tanke på mitt skiftesarbete, tycker inte jag hinner med något längre... Men kanske vi ses ikväll, hoppas det iaf. :0)

    SvaraRadera